Broker Consulting pokračuje v expanzi – další OK POINT přivítaly Teplice

V pořadí již patnáctý OK POINT společnosti Broker Consulting byl dne 23. května 2017 otevřen v Teplicích. Jedná se tak o další bod na mapě, jehož cílem je umožnit všem klientům po celé České republice, aby si mohli dopřát ty nejvýhodnější a nejefektivnější finanční služby pod jednou střechou. Projekt OK POINT, který vznikl ve spolupráci finančně poradenské společnosti Broker Consulting a mBank, tedy i nadále pokračuje ve svém cíli dobýt všechny kraje republiky. Slavnostního otevření se zúčastnil i generální ředitel Broker Consulting, Petr Hrubý a obchodní ředitel mBank pro ČR a SR, Robert Chrištof. 

Nově otevřený OK POINT se nachází v samém centru města v Masarykově třídě 357/10, v blízkosti Benešova náměstí, které je hlavní dopravní tepnou autobusů a trolejbusů ve městě. Dobrou dostupnost i viditelnost OK POINTu zajišťuje také to, že je situován na rohu a v jeho okolí se nacházejí také další finanční domy. Stejně tak jako ostatní OK POINTy, tak také ten teplický disponuje moderními technologiemi, které usnadňují klientům orientaci ve finančních produktech a službách, jež Broker Consulting nabízí. Kromě zázemí kompletní produktové nabídky je v novém OK POINTu i zbrusu nový moderní vkladomat, jehož prostřednictvím lze jednoduše a rychle vkládat hotovost na účet. „Nový OK POINT v Teplicích je již patnáctou pobočkou. celkově druhou v Ústeckém kraji. Pro klienty je místo velmi dobře dohledatelné, a stejně jako na předchozích čtrnácti pobočkách, u na teplické budou k dispozici veškeré služby a produkty, které naše společnost nabízí,“ říká Jan Lener, ředitel komunikace Broker Consulting.

První teplický OK POINT budou moci klienti navštěvovat každý všední den, a to vždy od 9 do 17 hodin. Vkladomat pak bude klientům k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Na místě bude možné založit si účet, sjednat si spoření či výhodnou hypotéku, poradit se s finančním profesionálem, vyzvednout si požadovaný obnos anebo si zde mohou sjednat například i realitní služby. 

OK POINT je místem, ve kterém mohou lidé sjednávat produkty a služby různých bank i pojišťoven, aniž by museli navštěvovat několik různých poboček. Jedná se o unikátní místo, kde se propojuje finanční plánování, bankovnictví s nízkými poplatky, dokonce i realitní služby. Tou nejpodstatnější výhodou OK POINTu je možnost sjednat si produkt nebo službu na míru v rámci aktuální nabídky finančních institucí, a to za nejvýhodnějších podmínek na trhu.