Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies na těchto stránkách. Více informací ZDE. Rozumím

VAKUOVÁ BALIČKA SENCOR SVS 3010

17. 09 2017 | Sous vide, tedy vaření ve vakuu. Metoda, která se donedávna využívala především v luxusních restauracích, je nyní dostupná i pro domácí kuchaře. Její výhodou je fakt, že nemáte moc co pokazit. Ve zkratce se jedná o vodní lázeň, do které vložíte zavakuované suroviny jako je maso nebo zelenina. Suroviny tedy vložíte do sáčků, které jsou pro tento způsob přípravy určené a zavakuujete speciální vakuovačkou. Máte přesně určeno, kolik stupňů má lázeň mít pro přípravu jednotlivých surovin a také, jak dlouho máte zavakuované suroviny uvnitř ponechat. Pokud tato pravidla dodržíte, dosáhnete nejlepších výsledků jak v chuti, tak i co se šťavnatosti týče.  

Jak dlouho vařit a při jakých teplotách lze nalézt na internetu nebo v tabulce níže. A jakou koupit vakuovačku? No, třeba Vakuovou baličku od SENCORu SVS 3010GY.

S vakuovou baličkou SENCOR SVS 3010 snadno uchováte potraviny čerstvé a kvalitní. Prodloužíte jejich trvanlivost až na pětinásobek!!! Díky vakuování zachováte všechny nutriční hodnoty i aroma dané suroviny a zamezíte vysušování. Balička má velmi jednoduché ovládání, dvě rychlosti vakuování. Součástí baličky je i hadička na externí odsávání vakuových boxů a je kompatibilní s různými druhy vakuových fólií. K dostání je již se základní sadou drážkových fólií.

Dostupná je za cenu 1799 Kč.

Vařit pak můžete buď v klasickém hrnci a měřit si teplotu, nebo přímo v určených parních lázních, nebo třeba v hrnci, který je primárně určený pro přípravu rýže, ale právě umí udržet přesně nastavenou teplotu –  Rýžovar SRM 1800 SS – Lze v něm vařit rýži, polévky, čočku i jiné přílohy. Dostupný za cenu 699 Kč.
 

 

Diskuse

.

Speciály

Naše magazíny

Novinky ze světa bydlení, aut, techniky ...

Vytvořili jsme pro GOLEM SPIRITS nové webové stránky

Odpočívejte a relaxujte kdykoliv a kdekoliv...Váš partner SPA STUDIO