Právě se nacházíte:

NOVINKA – VÁNOCE PRO TEENAGERA

Vánoce se blíží a zase si nevíte rady s tím, co dítěti, které už dítě vlastně není, ale dospělák také ne. Prostě je to „teenager“, která ale vlastně má všechno. No, ono se vždy něco najde! Mladí milují hudbu. Schází se s partičkou a mnohdy si jako podkreslení pustí nějakou hudbu z mobilu. Jenže v zimně, aby si vytáhli mobil a položili na mokrou, zasněženou lavičku? Zkuste jim pořídit některý z voděodolných reproduktorů SENCOR.  

Bluetooth reproduktor SSS 1100 s IPX5, tedy s konstrukcí, která je voděodolná a odolá i dešti a stříkancům vody.

SSS 1100 je kompaktní voděodolný reproduktor, se kterým si můžete pouštět svoji oblíbenou hudbu z Vašeho telefonu či tabletu pomocí bezdrátové technologie Bluetooth s dosahem až 15 metrů. O silný a čistý zvuk se postarají tři reproduktory o maximálním výkonu 10W. Konstrukce reproduktoru je navržená proti dešti či stříkající vodě. Již se nemusíte bát, poslouchat hudbu v nepříznivém počasí či u bazénu. Díky velké dobíjecí baterii o kapacitě 2000mAh nabízí reproduktor přehrávání hudby až 13 hodin. Reproduktor je vybaven 1/4″ závitem, pomocí kterého lez reproduktor upevnit například na kolo, loď nebo kamkoliv budete chtít. Tento reproduktor je dostupný ve 4 barevných provedeních a je dostupný za cenu 799 Kč.

Skladnějším, menším parťákem mu je Bluetooth reproduktor SSS 1050 s IPX, který je dostupný také ve 4 barevných variacích. Je menší a skladný.

SSS 1050 je kompaktní voděodolný reproduktor, se kterým si můžete pouštět svoji oblíbenou hudbu z Vašeho telefonu či tabletu pomocí bezdrátové technologie Bluetooth s dosahem až 15 metrů. O silný a čistý zvuk se postarají dva reproduktory o maximálním výkonu 5W. Konstrukce reproduktoru je navržená proti dešti či stříkající vodě. Již se nemusíte bát, poslouchat hudbu v nepříznivém počasí či u bazénu. Díky velké dobíjecí baterii nabízí reproduktor přehrávání hudby až 13 hodin. Reproduktor je vybaven 1/4″ závitem. SSS 1050 pro Vás může být perfektním společníkem v jakékoli situaci a kamkoli jdete. Je dostupný za cenu 499 Kč.

Více k produktům na www.sencor.cz